Anlaşmer Müdürü Dr. Sait Yıldırım’ın Katılım Gösterdiği "Çocuk Istismarına Hayır" Konulu Konferans Düzenlendi

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretmenim Kulübü tarafından planlanan “Çocuk İstismarına Hayır” konulu konferans 4 Ocak 2022 tarihinde saat 15.00’da Fakültemiz Mavi Salon’da konuşmacı Iğdır Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Sait Yıldırım katılımı ile gerçekleştirildi. Konferans başlangıcında kulüp danışmanı Doç. Dr. Alper Kaşkaya kulüp ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Dr. Öğretim Üyesi Sait Yıldırım konferansta istismara uğramış bireyler hakkında bilgiler verdi. İstismarcı bireyler ve profilleri hakkında açıklamalarda bulundu. İstismara uğramış çocuklar bunu ifade edemiyorsa çocukların davranışlarından bunun nasıl anlaşılacağına değinerek çözüm önerilerini ifade etti. Konferans sonunda Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Alper Kaşkaya tarafından Dr. Öğretim Üyesi Sait Yıldırım’a plaket hediye edildi.
Konferans sonrası kulüp danışmanı Doç. Dr. Alper Kaşkaya ile beraberin de konuşmacı Dr. Öğretim Üyesi Sait Yıldırım ve kulüp üyeleri Dekanımız Prof. Dr. Mücahit Kağan’ı makamında ziyaret ettiler.

İsa Saykal 31 Ekim 2023
Bu gönderiyi paylaş